Datum: 28-11-2022 - 09:40
01
okt
'22
Oktober is Spring op je Fietsmaand in Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Oktober is Spring op je Fietsmaand in Noordwijk.

Sportbedrijf Noordwijk organiseert in oktober weer een nieuwe editie van de Spring op je Fietsmaand. Gedurende 4 weken worden er allerlei activiteiten omtrent fietsen georganiseerd in de gemeente Noordwijk, waarbij het thema veiligheid centraal staat….

De feestelijke opening vindt plaats op woensdag 5 oktober. Tussen 13.30 en 15.30 uur kunnen basisschoolleerlingen, op de parkeerplaats van Sportpark Duinwetering in Noordwijk, meedoen met diverse activiteiten. Zo zijn er speciale fietsen aanwezig, zoals een hobbel- en achteruittrapfiets. Ook deelname aan een culturele activiteit is mogelijk.

Inschrijving voor deze feestelijke opening is mogelijk voor de doelgroep 6 tot en met 12 jaar via de website www.noordwijkactief.nl.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.