Datum: 22-03-2023 - 19:16
01
okt
'22
Arie van der Niet ontvangt Gouden speld in de Muze voor 70-jarig lidmaatschap Harpe Davids.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Wendy Weijers

Arie van der Niet ontvangt Gouden speld in de Muze voor 70-jarig lidmaatschap Harpe Davids.

Vanavond heeft muziekvereniging de Harpe Davids Arie van der Niet in het zonnetje gezet, tijdens de uitvoering van de eerste Maestro 2022 in de Muze van Noordwijk. (later meer nieuws) Er werd stil gestaan bij het 70-jarig lidmaatschap van Arie bij de Harpe Davids. Arie is lid geworden toen hij 17 jaar oud was en beleeft nog steeds veel plezier in het met elkaar muziek maken...

De activiteiten van Arie van der Niet voor de Harp zijn heel divers geweest. Arie heeft in het bestuur en commissies gezeten en iedere woensdagavond is Arie als eerste van de slagwerkers aanwezig om datzelfde slagwerk klaar voor de repetitie klaar te zetten. Moet er wat geklust worden, dan staat Arie vooraan. Is er een concert en het slagwerk moet vervoerd worden, dan is Arie als eerste van de partij om dit te regelen. 

Arie is nog steeds zeer actief binnen de vereniging en we hopen dat Arie dit nog even vol kan houden. Namens het bestuur en alle leden van Muziekvereniging de Harpe Davids werd Arie van der Niet bedankt voor zijn fantastische inzet met een mooie fotocollage en een prachtig boeket bloemen.

Vanuit de Zuid-Hollandse Bond van Muziekverenigingen mocht Arie een Gouden Speld voor zijn 70-jarig lidmaatschap met oorkonde in ontvangst nemen, deze werden uitgereikt door Wethouder Roberto ter Hark van cultuur van de gemeente Noordwijk.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.