Datum: 31-01-2023 - 07:09
04
okt
'22
Personenwagen en bakwagen botsen op elkaar bij afrit N206 Noordwijk/Katwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Flashlight Fotografie

Personenwagen en bakwagen botsen op elkaar bij afrit N206 Noordwijk/Katwijk.

Een personenauto en een bakwagen zijn vanmorgen in botsing gekomen op de afrit van de Provincialeweg N206 in kruising met de Lageweg in Katwijk. De bakwagen kwam vanaf de Provincialeweg N206, de auto kwam vanaf de rotonde Rijnsburgerweg in Noordwijk over de Lageweg. Op de kruising van de Provincialeweg N206 met de Lageweg kwam het tweetal in botsing. De vrouw in de auto had haar richtingwijzer aanstaan…

naar rechts maar reed rechtdoor. De vrachtwagen reed vervolgens de kruising op.

Hulpdiensten waaronder de brandweer werden met spoed opgeroepen. Uiteindelijk bleek niemand bekneld en hoefde de brandweer geen inzet te doen. De schade is wel fors. De auto stond bovenop een paal en moet worden afgesleept. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. De bakwagen kon, wel met schade zijn weg vervolgen.

Foto’s: Flashlight Fotografie

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.