Datum: 21-03-2023 - 16:08
13
okt
'22
‘Halverwege' even lekker bijkomen van Duin en Bollen Vierdaagse. (foto's en vlog)
Geschreven door Blik Op Lisse
Foto's Redactie BOL

‘Halverwege' even lekker bijkomen van Duin en Bollen Vierdaagse. (foto's en vlog)

Van 13 t/m 16 oktober 2022 wordt in onze streek de Duin en Bollen Vierdaagse gehouden. Tijdens dit meerdaagse evenement werden de wandelaars op donderdag 13 oktober bij DE JONG Kampeer & Recreatie in de kampeer- en outdoor winkel verwacht om langs te komen tijdens de wandeltocht. Dit gold voor de wandelaars van de 15, 20, 30 en 40 km....

Dat was voor de eerste wandelaars van de Duin en Bollenstreek Vierdaagse tijdens dit regenachtige weer echt wel even nodig. Binnen in de kampeer- en outdoor winkel werden de wandelaars van harte welkom geheten. Hier konden de deelnemers even lekker bijkomen van de eerste afgelegde kilometers. Ze genoten van een warm bakje koffie/thee of wat frisdrank.

DE JONG zorgde natuurlijk ook voor de inwendige mens. De deelnemers konden zich tegoed doen aan fruit, koek of Bifiworstjes, Verder was er de EHBO voor de blaren en kon eventueel gebruik worden gemaakt van een masseur. Verder konden de mensen zich laten informeren over goed schoeisel en kleding in de winkel. Er was ook een adviseur die alles kon vertellen over speciale slippers. Bij het verlaten kregen alle deelnemers nog een verkoelende gel en werd de tocht door de wandelaars weer opgepakt.

Medewerker Stef Warmerdam: "Het was heel druk met wandelaars. Maar echt supergezellig en succesvol. Zeker met dit vervelende weer. De deelnemers waren super enthousiast en blij dat ze even droog konden staan en zitten." Ondanks het regenachtige weer was het toch een prachtige dag en de medewerkers van DE JONG hopen op deze manier de wandelaars een extra steuntje in de rug gegeven te hebben.

Vanmorgen was de start van de Duin en Bollen Vierdaagse in Lisse, klik hier voor het item op Blik Op Lisse.

Zaterdag en zondag lopen de wandelaars door Noordwijk en omgeving. De start en finish zijn dan op de Koningin Wilhelmina Boulevard. Klik hier voor alle informatie over het wandelfestijn.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.