Datum: 27-01-2023 - 21:59
16
okt
'22
Enge types gesignaleerd bij vv Noordwijk.
Geschreven door Vv Noordwijk
Foto's PR

Enge types gesignaleerd bij vv Noordwijk.

Vrijdagavond 14 oktober kwamen er vanaf half zes duistere figuren langs de Duinwetering richting het veld van vv Noordwijk. Het was Halloweenfeest bij vv Noordwijk. 120 jeugdleden tussen de 7 en 11 jaar kwamen geschminkt, verkleed en vol energie op de pannenkoeken af. Meer dan 500 pannenkoeken werden geserveerd in een overvolle kantine….

Daarna konden alle spelers geschminkt worden en het veld op om onder begeleiding van de trainers en coaches een toernooi te spelen. Na een aantal spannende wedstrijden tussen vampieren en skeletten ging het team J011-1 er na penalty's met de winst vandoor onder juid geluich vanaf de tribunes.

De jeugdevenementencommissie heeft een aantal nieuwe ouders die zich inzetten voor leuke evenementen voor de jeugdleden. Het volgende evenement is voor de jongste leden van de club, Vrijdag 21 oktober gaan de Superliga leden van 4-7 jaar pannenkoeken eten en op veld 1 wedstrijden spelen.

Foto’s: PR

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.