Datum: 31-01-2023 - 08:14
18
okt
'22
Brandweer Noordwijk assisteert bij brand in slaapkamer woning Van der Weijdenlaan Noordwijkerhout
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Brandweer Noordwijk assisteert bij brand in slaapkamer woning Van der Weijdenlaan Noordwijkerhout

Dinsdagmiddag 18 oktober rond half twee werd de brandweer van Noordwijkerhout gealarmeerd voor een woningbrand aan de Van der Weijdenlaan in Noordwijkerhout. Ook de brandweer van Noordwijk kwam ter plaatse met een tankautospuit en de ladderwagen, net als diverse politie-eenheden….

Ter plaatse bleek er een brand te zijn in één van de slaapkamers op eerste etage. Een voorbijganger was al te hulp geschoten. Hij heeft een ladder tegen de gevel aangezet en is met een tuinslang gestart met blussen.

De brand was snel onder controle. Team brandonderzoek komt nog ter plaatse om de oorzaak van de brand te onderzoeken. Mogelijk is electronica de boosdoener.

De waterwagen van brandweer Rijnsburg is ter plaatse gekomen om de tankautospuit van Brandweer Noordwijkerhout te vullen met water. De ambulancedienst is ook ter plaatse geweest om iemand te controleren, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Foto’s: Wendy Weijers

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.