Datum: 02-10-2023 - 11:06
23
okt
'22
Leef je uit tijdens de SPOOKY BREAKOUT.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Leef je uit tijdens de SPOOKY BREAKOUT.

In het teken van Halloween wordt er een echte Spooky Breakout georganiseerd bij 's Heerenloo. Kom je actief uitleven tijdens de sport & spel activiteiten die de buurtsportcoaches zullen begeleiden om vervolgens je eigen scary pompoen uit te hollen…..

Dit zijn activiteiten waar je honger van krijgt, dus laten we samen de heksenmaaltijd eens proeven terwijl je je laat schminken als jouw favoriete scary-held door toneelvereniging ODI. Daarna bereiden we ons voor op de lasergame hunt tegen onder andere de politie en boa's. Laat ze schrikken met je spooky outfit en zorg dat je in het spel blijft.  

Ook deze vakantie trommelen we jongeren op om lekker actief te zijn met elkaar. In plaats van een week kiest de organisatie nu voor één dag omdat dit eerder dit jaar een groot succes bleek tijdens de Outdoor Adventure Day in de Zilk. 

Doe ook mee met deze supertoffe Spooky Breakout! Neem vriendjes, vriendinnetjes, buurjongens, buurmeisjes, neefjes, nichtjes mee. Hoe meer jongeren hoe leuker het is! 

Praktische informatie
De organisatie is in handen van Welzijnskwartier in samenwerking met Gemeente Noordwijk, Sportbedrijf Noordwijk, 's Heeren Loo en toneelvereniging ODI. De Spooky Breakout is helemaal gratis. Voor meer informatie over de locatie, tijden of opgeven ga naar www.noordwijkactief.nl

27 oktober 2022. 16:00-21:00. Vanaf 10 jaar 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.