Datum: 27-01-2023 - 21:12
03
nov
'22
Wie wordt het nieuwe prinsenpaar van cv De Noortukkers? 11 cryptische omschrijvingen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Wie wordt het nieuwe prinsenpaar van cv De Noortukkers? 11 cryptische omschrijvingen.

Op zondag 30 oktober hebben wij de 11 cryptische omschrijvingen bekend gemaakt. De omschrijvingen vormen een aanwijzing naar de identiteit van ons nieuwe Prinsenpaar der Noortukkers….

De 11 cryptische omschrijvingen:

1. Uit de klei getrokken
2. Eèn keer per jaar
3. Als een vis in het water
4. Hand in hand kameraden
5. Kukelekuuu!
6. Wat een orchineel idee
7. Full house
8. Berend botje ging uitvaren
9. Komt u maar meneer
10. Dans je de hele nacht met mij
11. Het was maar een geintje

Denk je te weten wie het nieuwe Prinsenpaar wordt, mail dan jouw antwoord uiterlijk vrijdag 11 november naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
De winnaars worden bekend gemaakt tijdens het liedjesfestival op 27 december.

Zaterdag 12 November Prinsenbekendmaking de Noortukkers
Terwijl de geruchtenstroom op gang begint te komen, is het moment bijna aangebroken, waarmee aan alle speculaties een eind wordt gemaakt.
Op zaterdag 12 november zal de nieuwe Doorluchtige Hoogheid zijn identiteit prijsgeven voor dit carnavaleske 55ste jubileum jaar. Dit gebeurt traditiegetrouw tijdens een gezellige feestavond op het Northgo College. De zaal gaat om 20.00 uur open.

Allereerst is het de beurt aan de jeugd. Zoals ieder jaar hebben zij weer een thema bedacht en na een spectaculaire act zal het jubileum Jeugdprinsenpaar 2022/2023 zich bekend maken.

En dan is het eindelijk zover, de PKC (Prinsen Keuze Commissie) zal onthullen wie de opvolger wordt van Prins Quattro en zijn Prinses Liberi.

Een geweldig optreden wordt verzorgd door Wilbert Pigmans! Bekend van zijn hit: De Toreador. De avond word verder omlijst door DJ Hans van der Meer en natuurlijk laten onze Dansmariekes hun nieuwe dansen zien.

De entree bedraagt € 5,- voor niet leden. Leden hebben gratis toegang.

Kent u een baby die geboren is in de periode van 4 tot en met 18 november? Geef die dan op voor 20 november als 11/11 baby 2022 via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.