13
nov
'22
Maak kennis met de nieuwe prinsenparen van cv De Noortukkers!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Maak kennis met de nieuwe prinsenparen van cv De Noortukkers!

Arjan (51) en Bianca (50) van Went zijn geen onbekenden in Noordwijk. Arjan werkt in het dagelijkse leven in de bloemen bij een exportbedrijf en Bianca is zelfstandig kapster aan huis. Arjan is al jaren lid van de carnavalsvereniging. Hij werd 15 jaar geleden adjudant bij Prins Inter, zijn vriend. Hij is blijven hangen als raadslid en heeft het nog steeds erg naar zijn zin….

Eind september op een donkere woensdagavond zaten Arjan en Bianca lekker op de bank een filmpje te kijken toen de achterdeur open ging en vier ‘steken’ binnen kwamen. Toen wisten Arjan en Bianca al genoeg. De beslissing werd gemaakt, er werd JA gezegd en de champagne ging open. Het nieuwe prinsenpaar was bekend. Ook hun kinderen zijn bekend met carnaval vieren, en ook zij vinden het erg leuk dat hun ouders prinsenpaar zijn geworden.

Prins Adje (afleiding van adjudant en afleiding vanuit de vriendengroep) en Prinses Bianca vinden het groepsgevoel en saamhorigheid erg belangrijk, hand in hand kameraden! (Niet van Feijenoord!) Ze kijken uit naar de komende tijd, de vereniging bestaat 55 jaar en dat maakt dat ze als prinsenpaar een extra feest tegemoet kunnen zien.

Sem van Ruitenburg en zijn nichtje Fabienne Steenvoorde zijn het jeugd Prinsenpaar.Ook zij hebben een jubileum, de jeugdafdeling bestaat 44 jaar. Prins Topazio (kleur van edelsteen en 44 jaar jubileum heet topaas en de topaas is ook de geboortesteen van Sem) en Prinses Sparkle (thema glitter en glamour in het jubileumjaar) zijn ook al aardig bekend met carnaval vieren. Familieleden waren lid van de Dansmariekes of van de Raad van Elf.

Daarbij was Sem de 11/11 baby in het jaar dat Hans van der Meer als Prins Lacus het carnaval voorging (2006).

Sem werd uitgekozen aan de hand van een filmpje die hij had ingestuurd na de oproep van De Noortukkers die op zoek waren naar hun Jeugdprins. Hij koos zijn nichtje uit als zijn prinses.

Sem zit op het Northgo College in vier mavo en is 16 jaar. Als hobby voetbalt hij bij SJC. Fabienne zit op de KTS afdeling Horeca Recreatie en Bakken en is 15 jaar. Afspreken met vrienden en naar de sportschool doet ze graag in haar vrije tijd. Het gaat super leuk worden komend jaar en ze hebben er erg veel zin in. 

De redactie van Blik Op Noordwijk wenst beide prinsenparen een geweldig carnavalsjaar toe!