Datum: 28-11-2022 - 10:05
15
nov
'22
Doe mee met de Noordwijkse Historische Pubquiz.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Doe mee met de Noordwijkse Historische Pubquiz.

Test je kennis van de Noordwijkse geschiedenis en neem het met je team op tegen de andere Noordwijkse teams tijdens de Noordwijkse Historische Pubquiz tijdens de Dag van de Noordwijkse Geschiedenis op zaterdag 19 november….

Heb jij interesse in geschiedenis en ben jij benieuwd naar de geschiedenis van jouw eigen straat of wijk? Of heb jij altijd al willen weten hoe bloembollen smaken? Of wil je gewoon een leuk (en historisch verantwoord) dagje uit in eigen dorp?

Kom dan op zaterdag 19 november naar de Dag van de Noordwijkse Geschiedenis! Deze dag staat geheel in het teken van de rijke historie van de gemeente Noordwijk. Diverse historische en culturele verenigingen hebben de handen ineengeslagen om een dag vullend programma te maken waarbij de geschiedenis van Noordwijk op een leuke en ludieke manier naar voren komt.

Na een feestelijke muzikale opening in de Oude Jeroenskerk om 10 uur, kunnen bezoekers op de Dag van de Noordwijkse Geschiedenis verschillende activiteiten bezoeken. De Dag wordt afgesloten met een historische pubquiz in Café De Wels om 16.30 uur waarbij mooie prijzen te winnen zijn! Er is voor de quiz een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op (of in teamverband van maximaal 5 personen) door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tickets passe-partout voor de hele dag (€ 7,50 volwassenen, tot 18 jaar gratis) via www.demuze.nl of aan de balie bij de Theater De Muze.

Meer info pubquiz: Wim Baalbergen, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-15283192

PS Doen jullie ook mee als team ?

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.