Datum: 22-03-2023 - 21:21
15
nov
'22
Geef uw kandidaat nu op! Wie wordt de ‘Noordwijker van het jaar 2022’?
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Willem Krol

Geef uw kandidaat nu op! Wie wordt de ‘Noordwijker van het jaar 2022’?

Elk jaar wordt voorafgaand aan het Nieuwjaarsgala, de ‘Noordwijker van het jaar’ bekend gemaakt. Drie jaar geleden mocht Ronald Heruer (op de foto) de titel dragen. Nu is het eindelijk zover dat we weer een nieuwe verkiezing mogen houden en roepen we iedereen op om kandidaten te nomineren….

De ‘Noordwijker van het jaar’ is een eretitel die toekomt aan iemand die zich over een langere periode op breed maatschappelijk terrein verdienstelijk heeft gemaakt voor de Noordwijkse samenleving. Denk bijvoorbeeld aan (vrijwillige) inzet op het gebied van sport, kunst, cultuur, zorg of welzijn. Het gaat uiteraard om vrijwilligers uit de gehele gemeente Noordwijk, dus ook kandidaten uit Noordwijkerhout en de Zilk kunnen worden genomineerd!

Geef uw kandidaat op en maak kans op vrijkaarten
Iedereen kan een kandidaat voor de titel ‘Noordwijker van het jaar 2022’ aandragen. Opgeven kan via https://www.nieuwjaarsgala.nl/noordwijker-van-het-jaar/ door middel van het aanmeldformulier. Aanmelden kan tot en met 1 december 2022. Onder alle inzendingen worden twee vrijkaarten voor het Nieuwjaarsgala verloot!

Verkiezing en jury
Uit de lijst van kandidaten worden er drie genomineerd door een vakkundige jury. Deze jury bestaat o.a. uit burgemeester Wendy Verkleij, de oud-Noordwijker van het Jaar Ronald Heruer en de sponsoren van het gala. De nominaties worden half december gepubliceerd op de website, social media en in de krant. Uiteindelijk bepaalt een stemming wie de ‘Noordwijker van het Jaar 2022’ wordt. De winnaar wordt tijdens het sponsordiner voorafgaand aan het Nieuwsjaarsgala in Grand Hotel Huis ter Duin bekend gemaakt.

Volg het Nieuwjaarsgala ook online via onze website, Instagram, LInkedIn en Facebook.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.