Datum: 23-03-2023 - 16:06
16
nov
'22
Het breinhuis van start in de Bibliotheek van Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's PR

Het breinhuis van start in de Bibliotheek van Noordwijk.

Vanaf 1 december start in de bibliotheek van Noordwijk het Breinhuis. Hier kunnen mensen die willen praten of vragen hebben over dementie. Het Breinhuis is het informatiepunt rondom dementie binnen zorgorganisatie Groot Hoogwaak. Met ingang van 1 december is Het Breinhuis iedere eerste donderdag van de maand van 14:30 tot 16:00 uur aanwezig in de Bibliotheek….

Tijdens het spreekuur kan in gesprek worden gegaan met een casemanager dementie over vragen met betrekking tot het onderwerp dementie. Dit kan iemand zelf betreffen of een naaste. De casemanagers beschikken over folders en informatie en geven ondersteuning en voorlichting over praktische zaken die het leven met en rondom dementie aangenamer kunnen maken.

Loop gerust eens binnen! Het is gratis. Een afspraak maken is niet nodig en je hoeft niet bekend te zijn bij Groot Hoogwaak: iedereen vanuit de regio Bollenstreek is van harte welkom.

Op de foto: casemanagers Mieke en Nienke van Groot Hoogwaak

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.