Datum: 28-11-2022 - 08:17
16
nov
'22
Mantelzorgers in het zonnetje gezet door de Anitaas.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Wendy Weijers

Mantelzorgers in het zonnetje gezet door de Anitaas.

Vanwege de landelijke Dag van de Mantelzorg waren de mantelzorgers uit de gemeente Noordwijk uitgenodigd voor een high tea of een avondje vertier in de Muze. Dinsdagavond 15 november werden de mantelzorgers getrakteerd op een avondje ontspanning met De Anitaas….

Een komisch duo die met hun humor en zang de aanwezigen een hoop plezier hebben gegeven. Met een interactief programma (uiteindelijk liepen alle aanwezigen op de vloer de polonaise) was het een avond vol ontspanning en gezelligheid. 

Welzijn Noordwijk zet zich onder andere in voor de mantelzorgers uit de gemeente Noordwijk. Bent u nog niet aangemeld als mantelzorger of wilt u meer informatie over wat Welzijn Noordwijk voor u kan betekenen in ondersteuning en begeleiding? Klik hier voor meer informatie.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.