Datum: 28-11-2022 - 08:35
17
nov
'22
Clinic van zwemcoach Marcel Wouda levert €200 op voor Kika.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's PR

Clinic van zwemcoach Marcel Wouda levert €200 op voor Kika.

Op woensdag 16 november 2022 verzorgde Marcel Wouda een zwemclinic bij Zwemvereniging Noordwijkerhout. Je kent Marcel van zijn deelname aan de Olympisch Spelen van 1992, 1996 én 2000. Daarna speelde hij een belangrijke rol in het coachen van topzwemmers, zoals Ranomi Kromwidjojo. Normaliter bezoekt Marcel zwemverenigingen in hun eigen zwembad en duurt een clinic twee uur….

Helaas was, door het tekort aan badwater in de gemeente Noordwijk, slechts één uur zwemwater beschikbaar in Binnenzee. Sportfondsen hoopt dan ook dat er spoedig een tweede zwembad in Noordwijk beschikbaar komt om het zwemmen verder te laten groeien.

Marcel zet zich sinds jaar en dag in voor fondswerving op het terrein van kankerbestrijding. Daarom doneren Sportfondsen en Zwemvereniging Noordwijkerhout, als dank voor de belangeloze inzet van Marcel tijdens de zwemclinic, € 200,- aan Kika.

Wilt u Kika ook steunen? Dat kan via Kika, NL89 INGB 000 000 8118.

Dank voor het ontwerp van de cheque Charlotte van der Hulst.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.