Datum: 28-11-2022 - 09:04
17
nov
'22
Eindelijk weer een wedstrijd voor het ASS team van vv Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's PR

Eindelijk weer een wedstrijd voor het ASS team van vv Noordwijk.

Woensdagavond 16 november 2022 was een hoogtepunt voor de jongens van de ASS afdeling van vv Noordwijk. Eindelijk, eindelijk kon er weer eens een wedstrijd gespeeld worden. De JO11-3 en JO11-4 waren bereid om als sparringpartner te fungeren. Langs de lijn was de spanning bij het talrijk opgekomen publiek voelbaar….

In de coronaperiode bedankten de meeste ASS leden als lid. Wedstrijden spelen was niet toegestaan en vanwege de leeftijd van de meeste leden mocht er lange tijd ook niet getraind worden. Na de coronastops moest er gebouwd worden aan een nieuw team. Begonnen met enkele spelers vanaf 6 jaar is het aantal inmiddels gegroeid naar 12 spelers tussen de 6 en 14 jaar.

Tot nu toe werd er alleen getraind om te wennen aan elkaar en aan de regels van de voetbalsport. In de eerste wedstrijd kon eindelijk het geleerde op de training toegepast worden. De uitslag van de wedstrijd was 5-4 voor de JO11-3/4. Ondanks de nederlaag een mooi resultaat.

De ASS (autistisch spectrum stoornis) staat open voor jongens en meisjes tussen de 6 en 18 jaar die om wat voor reden dan ook niet kunnen voetballen in een regulier team.

Info bij Leo Kruithof (06-45891281)

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.