Datum: 02-10-2023 - 14:33
18
nov
'22
Voor de 11e keer: Lionsclub Noordwijk, D.E.-waardepunten inzameling voor pakken koffie voor de voedselbank.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Voor de 11e keer: Lionsclub Noordwijk, D.E.-waardepunten inzameling voor pakken koffie voor de voedselbank.

Lionsclub en Voedselbank Noordwijk zamelen voor onze plaatselijke voedselbank Douwe Egberts waardepunten in. Geef jouw D.E.-waardepunten meerwaarde en doneer ze via de Lionsclub voor pakken koffie aan de voedselbank! Douwe Egberts verhoogt het aantal ingeleverde punten en wisselt ze in voor pakken koffie, die worden gedoneerd aan de voedselbanken….

De koffie wordt vervolgens wekelijks toegevoegd aan de voedselpakketten voor mensen die het heel hard nodig hebben.

Koffie is een zeldzaam product voor voedselbanken. Omdat het lang houdbaar is, krijgt de voedselbank dit niet geleverd vanuit de supermarkten. Heb je waardepunten die je ter beschikking wilt stellen doe ze dan -bij voorkeur geteld- in de dozen die de hele maand december staan op de volgende adressen: DIRK, ALBERT HEIJN en de BIBLIOTHEEK.

Er is meer: doneer ook oud en vreemd geld voor staaroperaties in arme landen.

Bent u deze zomer op vakantie in het buitenland geweest, en hebt u munt of papiergeld overgehouden, ook dat zamelt Lionsclub Noordwijk in. U kunt het storten in de dozen bij Albert Heijn en de Bibliotheek of in de brievenbus Susanna van Ettenstraat 1. Lions werkgroep Blinden zorgt voor het omwisselen. Voor elke € 15.00 kan in een 3e wereldland iemand aan staar geholpen worden.

Alvast bedankt namens Lions Noordwijk en de Voedselbank.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.