×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 454 niet laden
20
nov
'22
KNRM Reddersgala 2022 een groot succes.
Geschreven door KNRM
Foto's KNRM

KNRM Reddersgala 2022 een groot succes.

Dit weekend vond in Grand Hotel Huis ter Duin het jaarlijkse KNRM-benefietgala plaats. Elk jaar wordt er voor een originele insteek gekozen om er voor de ruim 500 gasten een ware belevenis van te maken. De avond heeft dit jaar een totaal van maar liefst €1.179.116,- opgeleverd….

Hieraan voorafgaand vond op vrijdag het jaarlijkse evenement ‘Captains of Sale’ plaats. Door de deelnemende teams werd er een dag lang gestreden om zoveel mogelijk geld op te halen. Dit deden ze aan de hand van oefeningen in en rond Grand hotel Huis ter Duin.

De vrijwilligers van KNRM reddingstation Noordwijk stonden klaar om de gasten mee te nemen voor een ervaring die ze niet snel zullen vergeten. Er werden indrukwekkende verhalen verteld en zowel de deelnemers van Captain of Sales als een aantal gala genodigden gingen mee de zee op.

Naast al deze feestelijkheden blijft veiligheid het aller belangrijkst. Daarom wordt er altijd gezorgd, dat mocht het nodig zijn, er genoeg materiaal en vrijwilligers beschikbaar zijn voor een daadwerkelijke reddingsactie.