Datum: 22-03-2023 - 19:48
23
nov
'22
Schaatskaartjes Winter Wonderland voor basisschoolleerlingen gemeente Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Schaatskaartjes Winter Wonderland voor basisschoolleerlingen gemeente Noordwijk.

Winter Wonderland op de Koning Astridboulevard is vanaf donderdag 24 november weer geopend. Elk jaar zijn basisschoolleerlingen welkom op de ijsbaan. Deze keer alleen niet met busvervoer onder schooltijd zoals de laatste jaren gebruikelijk was. Dit jaar krijgen alle leerlingen in groep 5-6-7 een kaartje uitgereikt via school en mogen ze op eigen gelegenheid…

op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 1500 uur en 1800 uur een keer komen schaatsen. In de kerstvakantie is het gratis kaartje niet in te wisselen.

Vanmorgen kregen de leerlingen van Daltonschool Klaverweide de eerste kaartjes uitgereikt door Charlotte Sanders en Ramon Hermans van Winter Wonderland.

De kunstijsbaan is van hoge kwaliteit en maar liefst 150 vierkante meter groot. Er zijn schaatsen te huur en uiteraard zijn er heerlijke versnaperingen te verkrijgen in de Stube. Tot en met 23 januari 2023 zal de schaatsbaan geopend zijn.

 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.