Datum: 06-06-2023 - 11:45

27
nov
'22
Gratis themamiddagen met Buurtsportcoaches voor Noordwijkse jeugd.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Gratis themamiddagen met Buurtsportcoaches voor Noordwijkse jeugd.

De Buurtsportcoaches zijn dagelijks op de schoolpleinen en in de wijken actief om de Noordwijkse jeugd meer te laten bewegen. Nu de koudere maanden voor de deur staan, hebben zij ervoor gekozen om op 7 verschillende woensdagen diverse themamiddagen aan te bieden….

Woensdag 30 november wordt er afgetrapt met het thema Pietengym voor de doelgroep 4 tot en met 6 jaar. Verder staan er ook thema’s als Muziekfeest, Olympische Winterspelen en Circus op het programma.

De meeste thema’s zijn gericht op de doelgroep 4 tot en met 12 jaar. In alle gevallen wordt de activiteit aangeboden in de sporthal op de Duinwetering in Noordwijk. Deelname is gratis, maar kinderen dienen zich wel in te schrijven via de website www.noordwijkactief.nl.

Voor vragen kan er contact worden opgenomen met de Buurtsportcoaches door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het complete overzicht met alle thema’s, data en tijden is terug te vinden via de volgende link:

https://www.noordwijkactief.nl/activiteiten?gemeente%5B0%5D=64&sort=name&zoeken=themamiddag

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.