Datum: 31-05-2023 - 17:13
29
dec
'22
Kerst-mixzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd bij vv Noordwijk van start gegaan.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Kerst-mixzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd bij vv Noordwijk van start gegaan.

Op donderdag 29 en vrijdag 30 december organiseert vv Noordwijk het traditionele Kerst-mixzaalvoetbaltoernooi voor de jeugd van de JO8 t/m JO16. Door de corona kon het toernooi een paar jaar niet door gaan maar gelukkig kan de jarenlange traditie weer voortgezet worden. Vanmorgen is de aftrap gegeven door burgemeester Wendy Verkleij….

Op beide dagen is er een druk schema waarin in de ochtend en in de middag alle teams aan de beurt komen.

De teams zijn samengesteld met spelers uit verschillende teams per leeftijdscategorie, zodat er mix teams ontstaan. Jeugdleden van vv Noordwijk zorgen voor de begeleiding van alle teams.

Tijdens het toernooi worden alle spelers goed verzorgd. Er is wat te eten en te drinken, aangeboden door de Supportersclub van vv Noordwijk en de winnende teams krijgen een prijs, aangeboden door de hoofdsponsor Horesca Horecavo.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.