Datum: 25-09-2023 - 08:24
31
dec
'22
Break out event 6 januari 2023: Healthy New Year.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Break out event 6 januari 2023: Healthy New Year.

In het kader van het nieuwe jaar wordt er een ‘Healthy New Year’ Breakout event georganiseerd in Sporthal de Duinwetering, Noordwijk. Kom je actief uitleven tijdens het apekooien, lasergamen en real life Fortnite, fiets je eigen smoothie bij elkaar, laat je schminken door de schminkers van toneelvereniging Odi en geniet van lekkere en gezonde snacks van een plaatselijke supermarkt….

Al tijdens de eerdere edities, de Outdoor Adventure Day en de Spooky Breakout met Halloween waren de Break out dagen een groot succes. Daarom trommelen we ook deze kerstvakantie jongeren op om lekker actief bezig te zijn met elkaar. Houd voor het laatste nieuws en het programma het Instagram account van Jongerenwerk Noordwijk in de gaten! 

De organisatie is in handen van Welzijnskwartier en Buurtsportcoach in samenwerking met Gemeente Noordwijk, Sportbedrijf Noordwijk en toneelvereniging Odi. Voor meer informatie over de locatie en tijden of opgeven, ga naar www.noordwijkactief.nl

Doe je ook mee met deze supertoffe Healthy New Year Breakout? Neem vriendjes, vriendinnetjes, buurjongens, buurmeisjes, neefjes en nichtjes mee, maar let op: vol = vol!

Meld je aan en start het jaar sportief met elkaar!

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.