Datum: 21-03-2023 - 15:17
31
dec
'22
Doet u mee aan de enquête van Welzijn Noordwijk?
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Doet u mee aan de enquête van Welzijn Noordwijk?

Bij Welzijn Noordwijk is stagiair Marianne Iden gestart, die vanuit de Haagse Hogeschool Communicatieopleiding bij Welzijn Noordwijk haar afstudeerproject doet. De vraag die zij heeft gekregen is om de positionering van Welzijn Noordwijk in kaart te brengen en daarop advies te geven. Een van de dingen in het onderzoek is het veldwerk. Daarvoor heeft zij een enquête opgesteld. De link van deze enquête vindt u hieronder:…

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelT0APq7zPxKF5-dDvPqhoC9XYEttIyafeiFkriQApXCDIWw/viewform

Het invullen van de enquête duurt een kleine tien minuten en is volledig anoniem. Aan de hand van de uitkomsten van deze enquête gaat Welzijn Noordwijk zorgen dat inwoners van de gemeente Noordwijk in de toekomst nog beter weten waarvoor zij bij Welzijn Noordwijk terecht kunnen. 

Marianne Iden dankt u bij voorbaat hartelijk voor uw medewerking.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.