Datum: 23-03-2023 - 15:27
03
jan
'23
Collegereeks bij de Bibliotheek Noordwijk:'Is de psyche logisch'.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Collegereeks bij de Bibliotheek Noordwijk:'Is de psyche logisch'.

Op woensdag 11 januari van 10.00-11.00 uur start bij de Bibliotheek Noordwijk de collegereeks: Is de psyche logisch, verzorgd door studentdocent Jan Thomas. Persoonlijke groei is niet afhankelijk van leeftijd. Via de bibliotheek geven enthousiaste studenten colleges aan volwassenen over diverse onderwerpen. In deze reeks vertelt studentdocent Jan Thomas over zijn vakgebied Psychologie....

Van de Big 5 persoonlijkheidseigenschappen tot de psychologie van emoties.

Tijden de reeks komen deelnemers meer te weten over hoe taal de psychologie van gehele culturen kan beïnvloeden en hoe de beloningsstructuur van kreeften eigenlijk veel meer gemeen heeft met die van ons. Deze colleges geven inzicht in zowel de eigen psyche, als in die van de medemens.

De colleges vinden plaats op 11 januari 2023, 18 januari 2023, 25 januari 2023 en 1 februari 2023. Een kaartje kost €15,00 en geeft toegang tot alle vier de bijeenkomsten. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Kaartjes zijn te bestellen via de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl.

Deze colleges worden georganiseerd in samenwerking met Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.