Datum: 21-03-2023 - 14:48
06
jan
'23
Koen Marijt is de Noordwijker van het jaar!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Koen Marijt is de Noordwijker van het jaar!

Vrijdagavond 6 januari is tijdens het sponsordiner de Noordwijker van het Jaar verkozen. Deze eretitel is dit jaar voor Koen Marijt. De sponsoren hadden onder voorzitterschap van burgemeester Wendy Verkleij een top drie samengesteld. Koen Marijt ontving uit handen van de burgemeester een beeldje, een heerlijke taart en een mooie bos bloemen…..

De Noordwijker van het jaar is een eretitel die toekomt aan iemand die zich over een langere periode op breed maatschappelijk terrein verdienstelijk heeft gemaakt voor de Noordwijkse samenleving.

De winnaar, Koen Marijt, is een zeer enthousiaste jonge historicus die met zijn prachtige initiatieven zoals de dag van de Noordwijkse geschiedenis, Koen van toen, en een prachtige film over Noordwijk in de 2e Wereldoorlog en nog veel meer, Noordwijk en haar geschiedenis op de kaart zet.

De andere genomineerden waren Peter le Clerq en Sjaan van Kekeren.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.