Datum: 02-10-2023 - 12:22
09
jan
'23
Vrijwilligers vacaturebank Welzijn Noordwijk: o.a. Bibliotheek Noordwijkerhout zoekt gastheren/gastvrouwen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Vrijwilligers vacaturebank Welzijn Noordwijk: o.a. Bibliotheek Noordwijkerhout zoekt gastheren/gastvrouwen.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers met een klantgerichte instelling die in de rol van gastheer/vrouw zelfstandig bezoekers ontvangt in Bibliotheek Noordwijkerhout. De Bibliotheek Bollenstreek is een ondernemende organisatie die gebruik maakt van eigentijdse mogelijkheden en openstaat voor vernieuwingen. Wij hechten veel waarde aan verbinding met de lokale samenleving….

Je houdt je bezig met:
Gastvrij ontvangen van onze bezoekers;
Bezoekers wegwijs maken in de bibliotheek;
Helpen bij het gebruik van apparatuur;
Beantwoorden van eenvoudige collectiegebonden vragen;
Sorteren, opruimen en presenteren van media;
Houden van toezicht en bijdragen aan een gevoel van veiligheid.

Wat wij verwachten
Open en klantvriendelijke houding;
Om kunnen gaan met een computer;
Bereidheid tot volgen van cursussen.

Werktijden
Het betreft elke dinsdagochtend, dinsdagmiddag (om de week) en donderdagmiddag.

Wij bieden
Een prettige, stimulerende en inspirerende werkomgeving. De Bibliotheek Bollenstreek heeft een scholingsprogramma voor haar medewerkers dat op onderdelen open staat voor vrijwilligers. Je ontvangt een bibliotheek-abonnement. Er is een collectieve verzekering, een jaarlijkse attentie en een jaarlijkse ontmoeting met collega-vrijwilligers.

Meer Informatie
Voor informatie en reacties kun je contact opnemen met José Wehkamp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0252 - 373 621. Kijk ook voor meer vrijwilligerswerk in de gemeente Noordwijk bij de vacaturebank van Welzijn Noordwijk.

Speel je met het idee om vrijwilliger te worden? Of zoek je als organisatie een vrijwilliger? In de vacaturebank (klik hier) kun je zoeken naar openstaande vacatures of kun je een vacature toevoegen. Vind je niet wat je zoekt? Neem dan vrijblijvend Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vrijwillige inzet Frank van den Berg. Er zijn naast de openstaande vacatures nog andere opties om je vrijwillig in te zetten. 

Wil je graag iets doen? We kunnen je vrijblijvend informeren wat er mogelijk is. Als we weten wat je kunt doen en hoe vaak je je wilt inzetten dan kunnen we gericht zoeken. Meld je aan, klik hier.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.