17
jan
'23
Huisarts Matthijs Dekker neemt afscheid van praktijk Vinkeveld.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Huisarts Matthijs Dekker neemt afscheid van praktijk Vinkeveld.

Huisarts Matthijs Dekker van huisartsenpraktijk Vinkeveld gaat na 26 jaar afscheid nemen, Middels een open brief laat hij dat weten aan al zijn patiënten en belangstellenden….

Beste mensen,

Met veel plezier en toewijding ben ik ruim 26 jaar huisarts en, samen met Margot, praktijkhouder van huisartsenpraktijk Vinkeveld. Ik ben nu 63 jaar en ik heb besloten per 1 april afscheid te nemen van de praktijk. Margot is jonger en zal haar werk in huisartsenpraktijk Vinkeveld voorlopig voortzetten. Het was voor mij een voorrecht om in Noordwijk te wonen en uw huisarts te mogen zijn. Na 1 april zal ik nog parttime blijven werken als huisarts bij de Dokterspost en actief blijven in de reizigersadvisering via Traveldoctor.


Wat ik zal gaan missen is de patiënten en het team van Vinkeveld maar ik zie er ook naar uit om meer tijd te hebben voor familie, vrienden, reizen, sport en vakantie.

Ferry van Harn, onze vaste waarnemer, zal na mijn vertrek de praktijk overnemen en praktijkhouder worden. Ik heb er alle vertrouwen in dat uw medische zorg bij Ferry en het team in goede handen is. Een nieuwe huisarts zal het team komen versterken voor twee dagen per week, u leest er op de website Www.Vinkeveld.nl meer over. Wij zullen ons inzetten voor een geruisloze praktijkoverdracht en de continuïteit van de zorg tijdens de overdracht. Ik wens Ferry en het Vinkeveld team veel succes met deze mooie praktijk.

Met heel veel dank en een vriendelijke groet,

Matthijs Dekker, huisarts

PS: Ferry is ondertussen een feestelijke start aan het voorbereiden, op de website volgt hier meer over.