Datum: 31-01-2023 - 09:10
18
jan
'23
Automobilist negeert afzetting politie bij ongeval in Noordwijk, één gewonde.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Flashlight Fotografie

Automobilist negeert afzetting politie bij ongeval in Noordwijk, één gewonde.

Een automobilist negeerde woensdagochtend 18 januari een politieafzetting bij een ongeval in Noordwijk. De aanrijding gebeurde op de Weteringkade. Een scooterrijder kwam hier tijdens het remmen ten val. Het slachtoffer moest wegens mogelijk letsel blijven liggen op straat in afwachting van de ambulancedienst…

Een automobilist negeerde de politieafzetting en reed in tegengestelde richting langs de politiewagen. De man werd hierop aangesproken door een agente en kreeg een bekeuring waar hij het duidelijk niet mee eens was. De man moest omkeren en een alternatieve route kiezen. Het overige verkeer moest vanwege de drukke Weteringkade waar ook een school zit omrijden.

De scooterrijder werd in de ambulance onderzocht op letsel maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De scooter liep schade op. 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.