Datum: 02-10-2023 - 13:58
18
jan
'23
TOP 2000 kerkdienst op zondag 22 januari: Kan ik iets voor je doen?
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

TOP 2000 kerkdienst op zondag 22 januari: Kan ik iets voor je doen?

Op zondag 22 januari om 10.00 vindt de jaarlijkse top-200-kerkdienst plaats in de Buurtkerk aan de de Hoofdstraat 10 in Noordwijk. Deze kerkdienst haakt aan bij de Top 2000 van NPO Radio 2....

In de Top2000 staan veel nummers met inhoud. Nummers die iets teweeg brengen, kippenvel geven en herinneringen oproepen. Veel van deze nummers hebben een diepere laag.

Ds. Axel Wicke gaat voor in deze kerkdienst. Hij zal dieper ingaan op hoe we voor onszelf én voor anderen goede helpers kunnen zijn. Dit aan de hand van nummers van o..a. Suzan en Freek, Maan, Kensington, Phil Collins en Journey. De muziek wordt begeleid door de Noordwijkse Top2000-band. Meezingen wordt aanbevolen!

Praktische gegevens
Het thema van de kerkdienst in de Buurtkerk in Noordwijk is: "Kan ik iets voor je doen". Medewerking wordt verleend door de Noordwijkse Top2000-band.

De toegang van deze Top2000 kerkdienst is gratis.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.