Datum: 25-09-2023 - 08:26
19
jan
'23
Noordwijkse Olivia (10) in Ministars.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Noordwijkse Olivia (10) in Ministars.

Olivia Ipek (10) uit Noordwijk timmert al een tijdje aan de weg als zangeres. Ze heeft mee gedaan aan The Voice Kids maar helaas werd daar vorig jaar de stekker uitgetrokken en is dat niet uitgezonden op tv.  Ondertussen kreeg Olivia wel de rol van Kleine Fiona in de Musical Shrek die opgevoerd werd in de stadsgehoorzaal van Vlaardingen….

En gelukkig kwam er een nieuw programma op tv, Ministars, waar Olivia zich voor heeft aangemeld.

In Ministars zingen kinderen tussen de 8 en 15 jaar een videoduet met hun grote idool. In de jury zitten Snelle, Sanne Hans en Rolf Sanchez die de optredens beoordelen. De presentatie wordt verzorgd door Wendy van Dijk en Britt Dekker en de winnaar krijgt uiteindelijk €25.000 euro.

Olivia is aanstaande vrijdag 20 januari te zien in de uitzending om 20.30 uur op SBS6. De finale is op vrijdag 17 februari. We zijn natuurlijk heel benieuwd of Olivia de finale gaat halen!

Je kunt Olivia volgen via haar Instagram Olivia_ipek_official

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.