Datum: 31-01-2023 - 07:56
19
jan
'23
Politie verhuist publieksbalie naar gemeentekantoor Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Politie verhuist publieksbalie naar gemeentekantoor Noordwijkerhout.

Vanaf maandag 23 januari 2023 worden de politiebalies in de gemeentehuizen samengevoegd op 1 locatie, namelijk in het gemeentekantoor Noordwijkerhout. Hierdoor kan de politie haar dienstverlening aanzienlijk uitbreiden en kunnen er meer inwoners aangifte doen….

Tijdelijk in 2 gemeentehuizen
Door de verbouwing van het oude politiebureau aan de Duinwetering in Noordwijk werd de politie vorig jaar tijdelijk in de 2 gemeentehuizen Noordwijk en Noordwijkerhout gevestigd. De praktijk wijst uit dat het efficiënter is als de balies worden samengevoegd op 1 locatie. Daarom wordt vanaf maandag 23 januari 2023 de politiebalie in het gemeentehuis Noordwijk gesloten. Vanaf dan kun je elke dag terecht bij de politie publieksbalie op de Herenweg 2 in Noordwijkerhout. In Noordwijkerhout kan de politie haar dienstverlening aanzienlijk uitbreiden en kunnen er per week in plaats van 14 aangiftes nu 25 aangiftes gedaan worden. 

Aangifte doen
Wil je aangifte doen? Maak dan altijd een afspraak via +31 (0)900 88 44. Of kijk op de website van de politie waar je van veel feiten ook online aangifte kunt doen. De politie publieksbalie in Noordwijkerhout is gevestigd op de Herenweg 2 (naast de bibliotheek) en is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Als mensen om ernstige gezondheidsredenen niet in staat zijn om naar Noordwijkerhout te komen, dan wordt er gekeken naar een passende oplossing om de aangifte mogelijk te maken.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.