Datum: 25-09-2023 - 07:48
25
jan
'23
Discozwemmen bij Zwembad BinnenZee.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Discozwemmen bij Zwembad BinnenZee.

11 Februari 2023 van 19:00-21:00 gaan wij weer discozwemmen. Voetjes van de bodem en wij maken er een groot feest van. Voor deze leuke en gezellige avond hoef je niet te reserveren. DJ Rolf gaat het dak wederom eraf blazen ! Alle leeftijden zijn welkom maar let op minimaal zwemdiploma A is verplicht….

 De entree voor deze avond is € 7,50 jullie komen toch ook ? In verband met een thema avond geldt de zwemleskaart of gratis entree vrijkaartjes niet. 

Deze discoavond zal Jip weer aanwezig zijn, hij heeft zijn dansschoenen weer aan en zal met jullie diverse leuke dansjes gaan doen. Doen jullie gezellig mee?

De voorverkoop is gestart, dit scheelt je wachten aan de kassa op 11 februari 2023. Kom dus snel je kaartjes halen.

Extra: Vier nu een extra feestje op de discoavond !!

Reserveer snel je tafel bij de receptie, dan verzorgen wij vanaf 18:00 voor de patat met snackjes en limonade! Je mag ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Kosten feestje inclusief entree discoavond is € 11,25

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.