Datum: 22-03-2023 - 13:19
27
jan
'23
Blog van Opruimcoach Ellen: Kijk jij op woensdagavond ook naar “Je Huis Op Orde”?
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Blog van Opruimcoach Ellen: Kijk jij op woensdagavond ook naar “Je Huis Op Orde”?

Het programma op SBS6 waar een team van specialisten gezinnen helpt met het opruimen van hun overvolle huis. Het hele huis wordt leeggehaald, waarna alle spullen in een grote loods per categorie worden uitgestald. Vervolgens zoeken de gezinsleden, met hulp van professional organizer Eefje Sedee, de spullen uit: wat blijft en wat gaat weg? Ook wordt er dieper op ingegaan, hoe de situatie (de chaos in huis) in de loop der jaren is ontstaan….

Nadat de gezinsleden besloten hebben welke spullen ze willen houden, wordt het huis door het team opnieuw ingericht. Overzichtelijk met alleen de spullen die bewaard zijn gebleven.

Voor mij als opruimcoach niet alleen een “must” om naar “Je Huis Op Orde” te kijken, maar het is gewoon heel mooi om te zien hoe blij de bewoners na die opruimweek zijn met hun opgeruimde huis. Een nieuwe start!

“In het echt” gaat het opruimen van een heel huis uiteraard niet op deze manier. Ik heb bijvoorbeeld geen loods tot mijn beschikking. En ik neem ook niet een handige timmerman mee, die van overbodige meubeltjes weer nieuwe bruikbare meubelstukken maakt. Sowieso lukt mij het opruimen van een heel huis niet binnen een week!

“In het echt” ga ik samen met mijn klant aan de slag om kamer voor kamer en kast voor kast op te ruimen. Maar net als in het tv-programma is de eigenaar van de spullen degene die de uiteindelijke beslissing neemt of iets blijft of weggaat. En wanneer het lastig blijkt te zijn – om welke reden dan ook - om die beslissing te nemen, dan help ik om keuzes te maken.  Met mijn hulp worden de kamers, de kasten en de lades overzichtelijk en praktisch opnieuw ingedeeld. 
Met alleen de spullen die bewaard zijn gebleven, voor een nieuwe start!

Wil jij dat ook? Neem dan contact met mij op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-20052554
www.opruimcoachindebollenstreek.nl 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.