Datum: 22-03-2023 - 13:50
03
feb
'23
Zingen is niet moeilijk, zingen is leuk! KunstKlank organiseert twee speciale A-MEEZINGDAGEN
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Zingen is niet moeilijk, zingen is leuk! KunstKlank organiseert twee speciale A-MEEZINGDAGEN

KunstKlank organiseert twee speciale A-MEEZINGDAGEN op zaterdag 18 februari en 18 maart: iedere zanger is hierbij welkom. Er is géén auditie, geen barrière, en geen leeftijds- of kwaliteitsgrenzen.  De dagen zijn op 18 februari en 18 maart; makkelijk onthouden! Met de A-MEEZINGDAGEN willen we graag zangers uit de hele regio verbinden. Zing je al bij een koor en wil je meer uitdaging? Welkom!…

Wil je wel eens weten of er nu écht een stem in jou zit, of wil je gewoon een gezellige muzikale dag, meld je aan!

Op 18 februari 2023 geven Herma van Piekeren en Rens Tienstra een workshop stemvorming en koorzang (canons, stemoefeningen, eenstemmig en meerstemmig zingen in verschillende talen). De dag is laagdrempelig en vooral ontdekkend. Tijdens de workshop-dag is er ook de gelegenheid om een stemtest te doen bij Herma van Piekeren.

Een maand later, 18 maart 2023, geeft Panda van Proosdij de workshop Voice & Physique. De workshop gaat over bewegen én zingen. Alles gaat beter stromen met een gezonde basishouding. Met het lichaam en je zintuigen als uitgangspunt leer je muziek anders ervaren. Aansluitend werkt Herma van Piekeren verder aan samenzang en stemontwikkeling.

Tickets voor beide dagen zijn verkrijgbaar via Tickets.KunstKlank.nl en kosten € 20,- (€ 15,- voor jongeren t/m 25 jaar), inclusief bladmuziek, koffie en thee en iets lekkers. Een combiticket voor beide A-MEEZINGDAGEN kost €35,- / €25,- (jongeren t/m 25 jaar)

Theaterprojectkoor
Smaakt dit naar meer? Geef je dan op voor de audities van het theaterprojectkoor: 18 maart om 16:00 uur na afloop van de A-MEEZINGDAG en maak deel uit van onze nieuwe productie VAAR WEL… EN NU 2023?

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.