Datum: 22-03-2023 - 15:05
02
feb
'23
Politiekids gemeente Noordwijk houden ‘witte voetjes’ actie in Noordwijkerhout.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Politiekids gemeente Noordwijk houden ‘witte voetjes’ actie in Noordwijkerhout.

Een aantal politiekids hebben woensdag 1 februari aan het einde van de middag een actie gehouden welke in het teken stond van de “witte voetjes” in Noordwijkerhout. Het project “politiekids” wordt door meerdere disciplines gedraaid. Hierbij draait het erom dat de kinderen worden ingeschakeld bij voorlichting over geldende regels in hun woonomgeving....

De kinderen spreken volwassenen aan op de regels vanuit hun eigen belang en vanuit hun beleving. Vandaag zijn de kinderen samen met wijkagenten Ilse en Stefan en de boa’s door de wijken rondom de Guldemondvaart en de Victorwijk/Meeuwenlaan gegaan op zoek naar openstaande poorten/schuren en openstaande auto’s. Diverse poorten stonden en auto’s waren niet afgesloten.

De politiekids deden bij de betreffende woningen het woord om de eigenaren te adviseren de deuren goed af te sluiten tegen insluipers. Dit werd op een leuke manier ontvangen. Tevens werd er een flyer (wit voetje) achtergelaten. Hierop staat meer informatie. 

Klik hier voor de gehele fotoreportage op 112 Duin en Bollenstreek.

Foto’s: Wendy Weijers en Flashlight Fotografie

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.