Datum: 22-03-2023 - 14:20
02
feb
'23
Wijk Duinpark schrikt op van diverse autobranden afgelopen nacht. (Update: video + oproep politie)
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Wijk Duinpark schrikt op van diverse autobranden afgelopen nacht. (Update: video + oproep politie)

Afgelopen nacht zijn er maar liefst zes auto's zwaar beschadigd geraakt door autobranden. De eerste autobrand werd rond kwart voor vijf gemeld en dat was in de Pieter Bedijnstraat. De autobrand sloeg over op andere auto's en er raakten in totaal vijf auto's beschadigd. Even later was het een paar straten verder weer raak....

Voorbijgangers hadden de volgende autobrand ontdekt in de W.H. van Konijnenburgstraat, buurtbewoners waarschuwden de brandweer die net pas terug was op de kazerne. Deze brand bleef beperkt tot één auto, de brandweer had de beginnende brand snel onder controle. 

De politie doet onderzoek naar de branden en doet een oproep om camerabeelden van deurbellen te delen. Er zijn aanwijzingen dat het om brandstichting gaat. Vooral in de omgeving van de Pieter Bedijnstraat, W.H. van Konijnenburgstraat, de Prins Bernhardstraat en het Jeroenspark worden beelden gezocht. Heeft u beelden deel deze dan met de politie. U kunt bellen naar 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.