Datum: 27-09-2023 - 17:06
25
feb
'23
Crescendo Noordwijk sluit jubileumjaar af met feestavond voor de leden.
Geschreven door Crescendo
Foto's PR

Crescendo Noordwijk sluit jubileumjaar af met feestavond voor de leden.

Vrijdag 24 februari sloot muziekvereniging Crescendo Noordwijk het jubileumjaar af met een feestelijke avond voor alle leden. Het jaar 2022 was een jaar vol met mooie evenementen. Precies een jaar geleden, op 24 februari 2022, bestond Crescendo 125 jaar. Dit is natuurlijk een reden om er een extra feestelijk jaar van te maken. En dat is gelukt ook....

Er was een jubileumconcert in De Muze, een reünie, een meezingconcert, een kindermusical en nog veel meer.  

Achter de schermen werd er hard gewerkt aan een jubileumnummer van het verenigingsblad Kruisen & Mollen. Het eerste exemplaar, een mooie glossy, werd tijdens de feestavond overhandigd aan de voorzitter van Crescendo Dorus Vissers door de archivaris Leo Kouwenhoven. Voor alle leden was er zo’n mooi blad met daarbij een foto van de hele vereniging in nieuwe outfits, die ook in het verenigingsjaar werden aangeschaft.

Ondertussen zijn de muzikanten alweer hard aan het studeren voor het voorjaarsconcert dat op 15 april zal plaatsvinden in de Muze. Er zijn al kaarten te bestellen via www.demuze.nl. Donateurs ontvangen binnenkort een brief waarin vermeld staat hoe zijn hun kaarten kunnen verkrijgen.

Zie ook www.crescendo-noordwijk.nl of de facebookpagina van crescendo.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.