Datum: 08-06-2023 - 08:10

26
feb
'23
De jeugd van vv Noordwijk start de voorjaarsvakantie sportief met een clinic.
Geschreven door Ellen Noppe
Foto's Redactie BON

De jeugd van vv Noordwijk start de voorjaarsvakantie sportief met een clinic.

100 jeugdspelers van 7-13 jaar hebben zich vrijdag aangemeld voor de b-like clinic bij vv Noordwijk om te leren van de besten. De clinic begint na een korte uitleg met een indrukwekkende opkomst voor de deelnemers. De teams komen over de rode loper het veld op onder begeleiding van Noordwijk 1 spelers Sem van Oosten, Emiel Wendt, Sander Bosma, Ruben Marbus, Lucas Koopmans, Teun Zethof en Boyd van Oostrum....

Noordwijk 1 speler Sem van Oosten organiseert de clinic met b-Like, de sociale sport app. Van de spelers krijgen de kinderen een challenge met inspirerende namen zoals de ‘Ronaldo’ of de ‘Frenkie de Jong’. Na 10 minuten rouleren de teams naar de volgende speler voor een nieuwe uitdaging. Iedere oefening is vastgelegd op video zodat de deelnemers daarna zelf in de app kunnen leren van anderen. 

Na de clinic stonden er pizzapunten klaar in de kantine en bedankte Sem alle deelnemers voor de inzet en wenste ze veel plezier bij het oefenen van de challenges. 

Na het Horesca Horecavo zaalvoetbaltoernooi is dit het tweede jeugdevenement dat Noordwijk dit jaar organiseert en het volgende evenement is in maart een keepersdag. Wil je de activiteiten van vv Noordwijk volgen of aanmelden voor een proeftraining kijk dan op de website of volg vv Noordwijk op Instagram of Facebook.

Foto’s: Wendy Weijers en Ellen Noppe

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.