Datum: 22-03-2023 - 13:02
12
mrt
'23
NSL start trainingsgroep 5 km hardlopen.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

NSL start trainingsgroep 5 km hardlopen.

De Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) start op dinsdag 14 maart (later instromen kan) met een nieuwe trainingsgroep, gericht op 5 km hardlopen. Kom je terug van een blessure? Of vind je voor nu 5 km voldoende? Dan hebben we de juiste groep voor jou! Ook voor mensen die al een tijdje zelf hardlopen en graag in een groep willen trainen...

De gecertificeerde trainers van de NSL zorgen voor een gevarieerd trainingsschema zodat jij ontspannen en blessurevrij kunt hardlopen.

Iedere training bestaat uit 3 delen: de warming-up, de kern en de cooling down. De kern van de training is afwisselend, zoals bijvoorbeeld een duurloop, interval of vaartspel. Tijdens de trainingen is er ook aandacht voor loophouding middels loopscholing en doen we krachttraining. Dit zorgt ervoor dat o.a. de kans op blessures klein is.

En heb je vragen, dan staat de trainer voor je klaar. Heb je interesse om je training uit te breiden, dan is er bij de NSL voldoende keuze!

Enthousiast geworden? Meld je dan aan bij de NSL via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen, aangesloten bij de Atletiekunie en KWBN. De NSL is opgericht in 1968.

Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website av-nsl.nl.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.