Datum: 22-03-2023 - 13:44
11
mrt
'23
Presentatie van de praalwagens van Bloemencorso 2023.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Presentatie van de 14 praalwagens van Bloemencorso 2023.

Bij Hotel van der Valk in Sassenheim werd op vrijdagavond 10 maart door de organisatie van Bloemencorso Bollenstreek, een presentatie verzorgd met een sneakpreview van de praalwagens die dit jaar gaan meerijden. Er werd informatie gegeven over de ontwerpen, de deelnemers en bouwers. In een avondvullend programma werden de aanwezigen meegenomen in de plannen van het Bloemencorso. Op dit moment zijn het 14 wagens die meerijden...

maar de nummer 15 komt eraan, aldus de organisatie van het Bloemencorso Bollenstreek.

De themanamen van de praalwagens die meerijden in het 76e Bloemencorso van de Bollenstreek zijn: Racing Rabbit - KABV Noordwijkerhout, Parrot's Paradise - Corsogroep De Zilk, de Proeftuin van (gemeente) Noordwijk, Afrikaanse Waterpoel - KABV Hillegom, Fantasy World - Van der Valk, Café Nightlife - Gemeente Haarlem, Gravin van Holland - Gemeente Teylingen, de Leeuw van Lisse, Lisse 825 jaar - Gemeente Lisse, Vier de Lente - Gemeente Hillegom, Keukenhof - Keukenhof, Noord-Hollandse natuur verbind - Provincie Noord-Holland, Groene Energie - Rabobank en Verbinden - Vrienden van het Bloemencorso. 

In de presentatievideo hieronder ziet u alle praalwagens.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.