Datum: 22-03-2023 - 12:51
12
mrt
'23
SSN Bedrijfshulpverlening bij de laatste drie finalisten Jonge Ondernemersprijs.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

SSN Bedrijfshulpverlening bij de laatste drie finalisten Jonge Ondernemersprijs.

SSN Bedrijfshulpverlening, Suzanne van der Niet, werd eerder dit jaar genomineerd voor de jonge ondernemersprijs 2023. Half februari werd Suzanne van der Niet verrast door de heren van Meer Business! SSN Bedrijfshulpverlening zat bij de laatste 5 bedrijven van de 25 genomineerde bedrijven. Ze ontving daarvoor alvast een mooie oorkonde....

Op 9 maart werden de uiteindelijke 3 finalisten gekozen. Op deze dag kreeg Suzanne thuis bezoek van de jury. Voor deze gelegenheid had Suzanne haar huiskamer ingericht met al haar bedrijfsspullen om goed te kunnen laten zien en presenteren wat ze allemaal doet met haar bedrijfshulpverlening. En niet voor niks bleek later op de dag! Ze kreeg bericht dat ze bij de laatste drie finalisten zit.  

De prijsuitreiking vind plaats op 13 april tijdens de Grande Finale in Hillegom. Dit gala is al uitverkocht.

De redactie van Blik Op Noordwijk feliciteert haar adverteerder SSN Bedrijfshulpverlening van harte met deze fantastische prestatie en wenst haar heel veel succes bij de finale.

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.