Datum: 22-03-2023 - 14:44
13
mrt
'23
Fluks organiseert SPORTFUN en Beachkorfbal toernooi.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Fluks organiseert SPORTFUN en Beachkorfbal toernooi.

Op zaterdag 8 april vindt het jaarlijkse Fluks Sportfun weer plaats, op het terrein van Fluks Korfbal (Nieuwe Zeeweg 50, Noordwijk). Groepen 3 t/m 8 van de Noordwijkse basisscholen spelen tijdens het toernooi korte korfbalwedstrijdjes tegen elkaar. De eerste wedstrijden gaan om 10.00 uur van start. We kijken uit naar een gezellige dag met alle kinderen en vrijwilligers. Tijdens het toernooi is er ook een springkussen op het veld...

om er een extra mooie dag van te maken. Rond twee uur worden de kampioenen bekend gemaakt, dus zorg dat je erbij bent!

Ook de jongere kinderen kunnen op 8 april een leuke dag verwachten. Tussen 10.00 en 11.00 is er een inlooptraining voor de Kangoeroe Klup waarbij iedereen welkom is! Dus neem vooral jullie jongere zusjes, broertjes, dochters, zoons, neefjes en nichtjes mee.

Voor meer info klik hier.

Fluks Beachkorfbal toernooi

De 29e editie van het jaarlijkse Fluks beachkorfbaltoernooi vindt plaats op zaterdag 1 juli, van 10:30 tot 16:30. Het toernooi vindt plaats bij strandpaviljoen De Koele Costa (afrit 21).

Dit toernooi, het wereldwijd langstbestaande en grootste in zijn soort, trekt traditioneel teams uit het hele land. Kom een kijkje nemen en geniet van de gezellige sfeer !

We hopen dit jaar weer veel teams en toeschouwers te mogen verwelkomen.

Zie voor meer informatie: www.beachkorfbal.eu 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.