Datum: 02-10-2023 - 13:48
18
mrt
'23
Hulp bij websites van de overheid in de Bibliotheek.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Hulp bij websites van de overheid in de Bibliotheek.

Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal. Zoals het aanvragen van zorgtoeslag, een woning zoeken, een rijbewijs verlengen of een afspraak maken bij de gemeente. Hiervoor is een DigiD nodig en moet met een computer gewerkt kunnen worden. Veel mensen vinden dit lastig en daarom is er een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) bij de Bibliotheek Bollenstreek...

in de vestigingen Lisse, Sassenheim, Noordwijkerhout en Oegstgeest.

Hulp van het Informatiepunt Digitale Overheid is gratis
Wil je iets regelen via de computer en kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Kom langs bij het Informatiepunt aan de balie in de Bibliotheek van Lisse, Noordwijkerhout, Sassenheim of Oegstgeest, wij helpen je graag en denken met je mee. Heeft je vraag wat meer tijd nodig dan maken onze medewerkers een afspraak voor je bij een van onze spreekuren.

Het IDO is tijdens de openingstijden van de Bibliotheek geopend. De hulp is gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Loop gewoon binnen.

Meer informatie over IDO is te vinden op de website van de Bibliotheek Bollenstreek www.bibliotheekbollenstreek.nl/ido

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.