Datum: 22-03-2023 - 14:12
15
mrt
'23
Update van de politie over het incident. Bestuurder aangehouden na aanrijden van agent in Noordwijk.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Update van de politie over het incident. Bestuurder aangehouden na aanrijden van agent in Noordwijk.

Een bestuurder van een auto is dinsdag laat in de middag aangehouden op een parkeerhaven langs de Randweg in Noordwijk. De bestuurder had een agent aangereden. De betreffende agent is voor onderzoek naar het ziekenhuis gegaan....

Diverse politie-eenheden, waaronder Team Verkeer, kwamen ter plaatse om de zaak te onderzoeken. Wat er vooraf ging aan de aanrijding of waarom de bestuurder werd aangesproken door de politie is niet duidelijk.

Update: Woordvoering van de politie heeft het volgende laten weten naar aanleiding van bovenstaand incident: "Onze collega’s waren daar omdat ze zagen dat er een fietser gevallen was. Toen ze daar in de buurt een voertuig controleerden, die met deuren open stond zonder dat er iemand in/bij zat, stopte er een andere auto naast en die reed over de voet van de agent. De agent is vervoerd naar het ziekenhuis, de bestuurder is aangehouden voor gevaarlijk rijgedrag. Het incident is nog in onderzoek".

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.