Datum: 22-03-2023 - 13:04
14
mrt
'23
N444 Leidsevaart richting Voorhout langere tijd afgesloten geweest wegens zwaar ongeval.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Wendy Weijers

N444 Leidsevaart richting Voorhout langere tijd afgesloten geweest wegens zwaar ongeval.

Dinsdagmiddag 14 maart rond kwart over twee heeft er een ongeval plaatsgevonden op de N444 Leidsevaart in Voorhout. Drie auto’s waren daarbij betrokken en zijn flink beschadigd geraakt. Door onbekende oorzaak kwam een auto, die in de richting van Noordwijk reed, op de verkeerde weghelft terecht...

en heeft daarbij twee tegemoetkomende auto’s geraakt. Één auto kwam door de klap dwars over het fietspad tot stilstand.

Ambulancepersoneel heeft inzittenden van de geraakte auto’s nagekeken, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de auto’s weggesleept.

De N444 Leidsevaart tussen Noordwijk en Voorhout is langere tijd afgesloten geweest. Auto's konden omdraaien terug naar Noordwijk, vrachtwagens en touringcars hebben langere tijd vast gestaan. Klik hier voor de reportage op 112 Duin en Bollenstreek.

Verkeer kon onder andere omrijden via de 's Gravendamseweg Noordwijkerhout richting Voorhout. Echter een half uurtje later gebeurde er op de 's Gravendamseweg in Voorhout ook een ongeluk waardoor ook daar een lange file ontstond, klik hier voor de reportage op 112 Duin en Bollenstreek.

 

Meest populair

  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.
  • RDW geeft géén toestemming aan Strandrups om te mogen rijden.
  • (Update: filmpje blikseminslag) Blikseminslag woning veroorzaakt flinke schade, veel huizen zonder stroom.