Datum: 31-05-2023 - 18:35
21
mrt
'23
Start met gezond bewegen: Beginnerscursus Hardlopen!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's NSL

Start met gezond bewegen: Beginnerscursus Hardlopen!

De Noordwijkerhoutse Strandlopers (NSL) start op zondag 26 maart met de jaarlijkse opstapgroep hardlopen. Onder begeleiding van gecertificeerde trainers train jij 9 weken, met veel aandacht voor lenigheid en uithoudingsvermogen. Het is heerlijk om buiten te trainen met de nadruk op ontspanning. Alle trainingen starten vanaf het clubhuis “Cooling Duin” op de parkeerplaats bij de Duindamseslag....

Het maakt niet uit of je al eerder aan sport gedaan hebt of niet, er wordt bij het begin begonnen. Al meer dan 30 jaar organiseert de NSL beginnerscursussen hardlopen. Deze cursussen zijn bedoeld voor iedereen van 16 jaar tot 60+ die (opnieuw) wil beginnen met hardlopen.

Peter van Denzen (hardlooptrainer): “Het trainen met elkaar is gezellig en is een extra stimulans om je op weg te helpen naar een betere conditie. Loopervaring of een sportverleden is niet nodig.” 

Op zondag 26 maart 2023 start de eerste training vanaf het clubhuis “Cooling Duin”.

Iedere zondagochtend (9:30) en donderdagavond (19:00) wordt een hardlooptraining verzorgd onder begeleiding van ervaren, gecertificeerde trainers.

De training duurt negen weken en kost € 40,00. Na de opstapgroep kun je 15-20 minuten hardlopen. Vervolgens is het mogelijk om lid te worden en je trainingsopbouw te vervolgen in de Doorstroomgroep.

Informatie over de over de opstapgroep en de NSL is te vinden op de website. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je nog vragen? Bel dan met trainer Willy van Pinxteren: 06-44113410 of Peter van Denzen: 0252-411082.

De NSL is een regionale vereniging voor hardlopen en sportief wandelen, aangesloten bij de Atletiekunie en KWBN. De NSL is opgericht in 1968. Meer informatie over de NSL kunt u vinden op de website av-nsl.nl.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.