Datum: 31-05-2023 - 17:20
20
mrt
'23
Tespelduyn voor het 5e jaar op rij in de top 3 beste horeca-locatie op Nederlandse golfbaan.
Geschreven door Tespelduyn
Foto's Tespelduyn

Tespelduyn voor het 5e jaar op rij in de top 3 beste horeca-locatie op Nederlandse golfbaan.

Deze week werd bekend dat Landgoed & Golfbaan Tespelduyn opnieuw de 3e prijs voor beste horeca-locatie op een Nederlandse golfbaan in de wacht heeft gesleept. Vooral de uitstekende service, de gastvrijheid en de uitstekende kwaliteit worden door gasten en golfers geroemd. Peter Duivenvoorde, directeur van Tespelduyn; “Dit is het 5e opvolgende jaar dat wij in de nationale top 3 eindigen en uiteraard zijn wij enorm trots...

dat wij deze hoge notering hebben vastgehouden. Wij gaan dit natuurlijk met onze medewerkers vieren want zij zijn de belangrijkste schakel. Bovendien ervaren wij dat dit ook bij onze gasten niet onopgemerkt blijft; wij blijven doorgroeien en nog steeds ontdekken gasten dat wij er juist voor iedereen zijn en een lage drempel hebben”, aldus Duivenvoorde.

Dat Tespelduyn door blijft groeien, wordt wel duidelijk door de enorme aanbouw die momenteel gaande is. “Er wordt maar liefst 150 m² aan ‘t Landhuys toegevoegd, waardoor wij vanaf 31 maart aanstaande nóg meer gasten kunnen verblijden én verrassen!”, vertelt Duivenvoorde trots.

Namens de medewerkers is restaurant-manager Joyce Nederstigt uitermate verheugd over het resultaat. “Zo’n landelijke prijs is voor ons team natuurlijk de mooiste beloning voor het harde werken”; aldus Nederstigt. “Graag willen wij onze gasten en golfers bedanken, want zij bepalen immers dat wij op deze aansprekende 3e plaats eindigen.

Het is mooi om te zien dat gasten steeds vaker kiezen voor ons regelmatig wisselende Menu du Chef, waarin wij veel lokale ingrediënten gebruiken”. Gevraagd naar de ambitie volgt een duidelijk antwoord. “Wij gaan er onverminderd enorm gemotiveerd en vol vertrouwen tegenaan en ons streven is om een of twee plaatsen te stijgen in deze nationale top 3”, besluit Joyce glunderend. 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.