Datum: 31-05-2023 - 17:19
20
mrt
'23
Geslaagde thuiswedstrijd twirlvereniging KNA.
Geschreven door KNA
Foto's KNA

Geslaagde thuiswedstrijd twirlvereniging KNA.

Zondag 19 maart organiseerde Twirlvereniging KNA Noordwijk een landelijke twirlwedstrijd op sportpark Duinwetering. Vanuit het hele land waren er twirlsters aanwezig om deel te nemen. De tribune was gezellig druk en meisjes in glinsterende pakjes liepen af en aan....

Na een lange dag waren er voor veel leden van KNA bij de prijsuitreiking podiumplekken. De beide teams stonden deze wedstrijd voor het eerst op de vloer in de hoogste seniorenklasse. Zij hielden zich heel goed staande met mooi uitgevoerde routines. Het resultaat was twee keer een tweede plaats. 

Voor Britt Onderwater, Floor van der Linden en het duo Lisa Dekker en Lisette Wiebes bleek het een bijzondere dag. Zij werden door de jury gepromoveerd naar een volgend niveau. Het was een geslaagde dag.

Interesse in twirlen? Kom gerust eens kijken op maandag- of vrijdagavond in sporthal Duinwetering of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.