Datum: 31-05-2023 - 18:18
24
mrt
'23
Toneelverenigingen ODI- en HTIOS spelen “Het oudste beroep”.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Toneelverenigingen ODI- en HTIOS spelen “Het oudste beroep”.

Toneelvereniging HTIOS uit Noordwijk en ODI uit Noordwijkerhout spelen samen een komisch toneelstuk, van auteur A. Terwisscha. De regie is in handen van Peter Kales. Het wordt een toneelspel met actie, een lach en verrassende situaties in drie bedrijven. Vanaf komend weekend moet u zeker komen kijken...

Het toneelstuk speelt zich af in een appartement dat gehuurd wordt door Mariska. Zij gebruikt haar woning als huis van plezier waar ze mannen ontvangt, wat uiteraard helemaal niet mag. De huurbaas, aannemer en elektricien moeten onderhoud gaan doen. Als er meer dames in huis zijn dan alleen de huurster, ontstaan er ingewikkelde situaties. En dan komt tot overmaat van ramp ook de moeder van Mariska er nog wonen.

De uitvoeringen zijn: Zaterdag 25 maart om 20.00 uur en zondag 26 maart om 14:00 uur in de tijdelijke Schelft in Noordwijkerhout. ODI verzorgt dan ook de catering in een gezellige ambiance. De week erna zijn er voorstellingen in de Muze op vrijdag 31 maart en zaterdag 1 april (geen grapje), de aanvang is beide avonden 20:00 uur.

Donateurs en sponsors hebben gratis entree na reserveren. De losse kaartverkoop is € 10,- per kaart. (voor de Schelft ook te koop bij Suzanne’s Feestshop en M-kappers). Voor informatie over reserveren en de kaartverkoop(adressen) kijk op: www.toneelverenigingodi.nl  en www.toneelvereniginghtios.nl

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.