Datum: 26-09-2023 - 18:35
02
apr
'23
Stichting Klamuze eindigt concertreeks met spetterend concert van showdiva Julie Huard.
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Stichting Klamuze eindigt concertreeks met spetterend concert van showdiva Julie Huard.

Stichting Klamuze (Klassieke Muziek aan Zee) heeft hun concertreeks in Grand Hotel Huis ter Duin vandaag afgesloten met een spetterend concert van showdiva Julie Huard. In een uitverkochte Keizerzaal was het zondagmiddag goed toeven. Julie Huard won in 2019 de prestigieuze Liesbeth List prijs....

en sloot 2021 af met de Europese Artist of the Year Award. 

Het publiek genoot zichtbaar van het concert in Parijse nachtclub sferen met Franse chansons van o.a. Edith Piaf en Charles Aznavour. Maar ook eigen werk kwam volop aan bod, zoals de herschreven beroemde hit Rollercoaster van Danny Vera. In de Franse versie met als titel C'est la vie heel verrassend. En wat te denken van Danse Danse Danse, een zelfgeschreven Franstalige Latin Jazz, die momenteel al drie maanden op nummer 1 staat in de Duitse Latin hitlijsten. 

De voetjes gingen uiteindelijk van de vloer, dat duurde even, maar volgens Julie had dat te maken met het tijdstip van de show, ondanks de lekkere wijntjes op de tafels. Aan het enthousiasme van het publiek lag het echter niet, het concert werd zeer gewaardeerd door de aanwezigen. 

De Stichting Klamuze (klassieke Muziek aan Zee) organiseert sinds 1993 buiten de zomerperiode klassieke- en Jazz concerten in het Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Een vijftal concerten die  op een zondagmiddag in de maanden november, december, februari, maart en april zullen plaatsvinden. Later in het jaar zullen de concerten bekend worden gemaakt voor het seizoen 2023/2024. Kijk voor meer informatie op www.Klamuze.nl 

Meer willen weten over Julie Huard? Klik dan hier.

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.