Datum: 02-10-2023 - 09:26
02
jun
'23
Feestelijk onthaal voor alle Avondvierdaagse lopers in Noordwijk!
Geschreven door Redactie BON > Wendy Weijers
Foto's Redactie BON

Feestelijk onthaal voor alle Avondvierdaagse lopers in Noordwijk!

Vanavond was alweer de laatste avond van de Noordwijkse Avondvierdaagse. Maar liefst 865 lopers (meelopende ouders niet meegerekend) voltooiden vier avonden lang de routes van 5 of 10 kilometer. NOVO, de organiserende vereniging, kijkt met veel plezier terug op de afgelopen dagen….

Het weer werkte mee, de stemming zat er goed in, en alles verliep goed. De deelnemende scholen hadden zelf voor de inschrijvingen gezorgd en stonden met kraampjes op het gras achter zwembad Binnenzee. De juffen en de meesters stonden vanavond met de medailles en bloemen de kinderen enthousiast. op te wachten.

Evenementenband ‘t is Keun verhoogde de feestvreugde en speelde gezellige meedeiners toen alle lopers het terrein op kwamen. De schoolband van Teylingen College Leeuwenhorst speelden ook een aantal sets. De medailles die werden uitgereikt zijn zelf ontworpen door de organisatie. NOVO ziet iedereen graag volgend jaar weer terug voor de volgende editie van de avondvierdaagse!

Foto’s: Wendy Weijers en Flashlight Fotografie 

Meest populair

  • Toos van der Valk opent gloednieuw restaurant ‘Vloed’ Van der Valk Palace Hotel.
  • Gemeente komt met persverklaring rondom vergunning Pension Code Rosé.
  • Update: Lichaam van Cees Binnendijk is gevonden. Politie vraagt aandacht voor de vermissing van Cees Binnendijk uit Rijnsburg.
  • UPDATE: Aangepast persbericht van de gemeente: Het strand van Noordwijk is morgen afgesloten, inwoners mogen een frisse neus halen, mits ze de coronarichtlijnen naleven.
  • GGD meldt: twee inwoners van de Gemeente Noordwijk besmet met coronavirus.